Ние предлагаме само Премиум качество

Premium Beauty Partners EOOD е българска фирма, създадена през 2009г. от Валери Пеев, под името Nail Harmony Bulgaria. Фирмата работи единствено B2B.

В портфолиото на Premium Beauty Partners се нареждат някои от най-големите марки за маникюр и педикюр в света, в това число GELISH, Morgan Taylor, Inspire, Footlogix и други. Всички брандове са внимателно селектирани, за да оправдават ежедневно името „Premium”, което фирмата си е избрала.През 2015г. отваря врати Premium Beauty Academy – Център за професионално обучение в сферата на маникюра, ноктопластиката и педикюра, който впоследствие придобива статута на Лицензиран учебен център към МОН.
Дистрибуторството се допълва и от производство – марката продукти за маникюр и пеманентен грим the BLACK BOTTLE се появява, за да покрие средния ценови клас и да даде на клиентите перфектното съотношение между цена и качество. Както всички останали и тази марка се предлага само за професионална употреба.
В Premium Beauty Partners залагаме на честните и отговорни бизнес отношения и следваме строга фирмена политика, която не търпи изключения. С тези свои характеристики се превръщаме в предпочитан партньор №1 на най-квалифицираните салони за красота в България.


Търговските представители на Premium Beauty Partners са шестима. Техните координати, както и тези на офиса и маркетинговия отдел, можете да намерите по-долу. От своето създаване Premium Beauty Partners има ясен регламент – работим единствено business to business”. Наши клиенти са ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ и СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САЛОНИ. Цени и търговски условия коментираме само по телефона и наживо. Надяваме се сайтът ни да бъде полезен и да успее да Ви запознае максимално точно с нашето портфолио.

Отворени сме за Вашите въпроси и нямаме търпение да Ви направим свой бизнес партньор!

 

 

Валери Пеев

CEO
Главен изпълнителен директор на Premium Beauty Partners  Premium Beauty Academy

 

Нашият маркетинг мениджър

Ралица Здравкова е маркетинг мениджър на Premium Beauty Partners & Academy. Тя се грижи за Вашата информираност по всички възможни канали. Можете да се свързвате с нея с въпроси и предложения във връзка с фирмата, както и със свежи бизнес идеи!

Ралица Здравкова

Тел: 088 899 9020
e-mail: marketing@premiumbeauty.bg

Нашият офис мениджър

В нашия шоурум неуморно работи усмихнатата Марина - тя винаги е на линия, за да Ви съдейства както наживо, така и по телефона.

Марина Лучкова

Тел: 0884 74 84 95
e-mail: office@premiumbeauty.bg

Нашите търговски представители

Намерете Вашия търговски представител, спрямо района, в който се намира салона Ви! Свържете се с него, за да получите любезна консултация и да научите търговските ни условия!

Антонина Тодорова 

088 324 1881

Супервайзър

Задайте въпрос

Адриан Венков 

0882 241 881

Адриан е нашият търговски представител за София и Югозападна България.

Задайте въпрос

Кристиян Деков

0884 241 885

Кристиян е нашият търговският представител, който отговаря за София-център.

Задайте въпрос

Николай Станев

0882 241 883

Николай е нашият търговски представител за София и Северозападна България.

Задайте въпрос

Динко Иванов

088 224 1882
Динко Иванов

Динко е нашият търговски представител за Централна и Югоизточна България.

Задайте въпрос

Десислава Цанева

0882 157 715

Десислава е нашият търговски представител за Централна България - Велико Търново, Русе, Габрово, Разград.

Задайте въпрос

Иван Братанов

0882 241 884

Иван е нашият търговски представител за Черноморието и Североизточна България.

Задайте въпрос

Галина Стоянова

0882 157 715

Галина е нашият търговски представител за Бургас, Южно Черноморие, Сливен и Ямбол.

Задайте въпрос

Нашите преподаватели

В Premium Beauty Academy преподават изтъкнати специалисти.
Диана Спасова е phd доктор, професор и преподавател на Harmony и многократен победител в трета дивизия на най-известните световни състезания за маникюр. Ирена Камбурова е мастър преподавател на Harmony, състезател и притежател на редица призове и медали от елитни световни състезания. Радост Янкова е мастър преподавател на Harmony и специалист с дългогодишен опит в сферата на микроблейдинга, микропигментацията и перманентния грим. Розита Симеонова е преподавател на марката the BLACK BOTTLE и свежото попълнение в екипа ни. Страстта на Розита са обученията по дизайни.

Можете да разгледате предстоящите курсове в секция "Академия"!

Диана Спасова

PhD преподавател на HARMONY

Ирена Камбурова

Мастър преподавател на HARMONY  

Розита Симеонова

Преподавател в Premium Beauty Academy и The BLACK BOTTLE Academy  


 

top